Το GuesthouseKamara προσφέρει μια ρομαντική εμπειρία διαμονής που συνδυάζει τη γοητεία του παλιού με την άνεση του νέου. Το GuesthouseKamara προσδίδει στους επισκέπτες του μια βιωματική εμπειρία επαφής με την ιστορία, αφού οι χώροι του ξενώνα φέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά.

Η θολωτή του σκεπή καθιστά τον ξενώνα μοναδικό για την αισθητική και την αρχιτεκτονική του. Η θολωτή του στέγη, σήμα κατατεθέν του ξενώνα, έχει εμπνεύσει τους ιδιοκτήτες για το όνομα GuesthouseKamara καθώς η στέγη του έχει τοξωτή αρχιτεκτονική και δίνει το σχήμα της καμάρας εσωτερικά. Ο ξενώνας  διαθέτει μια σοφίτα όπου βρίσκεται το υπνοδωμάτιο με ένα ξύλινο διπλό κρεβάτι. Διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο, καφετιέρα, φουρνάκι και όλα τα είδη μαγειρικής. Ο ξενώνας λούζεται με άπλετο φως καθώς ξημερώνει από τα μεγάλα θολωτά παράθυρα στην είσοδό του. Στο μεγάλο εσωτερικό του βρίσκεται το τζάκι όπου μπορείτε να απολαύσετε χαλαρωτικές στιγμές κατά τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Το ευρύχωρο μπάνιο του με καμπίνα ντους είναι προσεκτικά διακοσμημένο με μοναδικά μάρμαρα και ξύλο, προσδίδοντας μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεση.

Στο σαλόνι μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό ή το ποτό σας στην τεράστια τραπεζαρία μοναστηριακού τύπου.

Ο ξενώνας γειτνιάζει στην αυλή όπου μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε την ησυχία, την γαλήνη και τη μοναδική θέα στη φύση.

Ο ξενώνας GuesthouseKamara προτείνεται για μια οικογένεια ή ακόμα και μια παρέα 4 φίλων.

Μοναδικό χαρακτηριστικό: το διατηρημένο τμήμα της παλιάς καμάρας στη στέγη.

Παροχές ξενώνα

Χαρακτηριστικά ξενώνα

Τύποι δωματίων