Ιστορικό

Το Guesthousekamara σας προσκαλεί σε ενα αξέχαστο ταξίδι στην Μονεμβασιά,

έναν από τους πιο ρομαντικούς και ιστορικούς προορισμούς στην Ελλάδα για να απολαύσετε την μοναδική φιλοξενία στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού των Καλυβίων. Το GuesthouseKamara είναι το αποτέλεσμα μιας γενναίας προσπάθειας αναπαλαίωσης οικημάτων που χρονολογούνται στα τέλη του 19ου αιώνα και διαθέτει 3  ξενώνες.

Η αναπαλαίωση πραγματοποιήθηκε με σεβασμό στην ταυτότητα του κτιρίου και μεράκι από τους ιδιοκτήτες.

Οι ξενώνες μας σας προσκαλούν να κάνετε το δικό σας ταξίδι προς την απόλυτη χαλάρωση, χάρη στην διακριτική πολυτέλεια των χώρων αλλά και την ατμόσφαιρα που συνεπάγεται η ιστορία του χώρου.

Όλοι οι χώροι διαμονής που σας προσφέρουμε είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους.

Ταυτόχρονα όμως, υιοθετήσαμε σε όλους τους χώρους φιλοξενίας κάποιες βασικές αρχές που γίνονται εμφανείς στα κοινά τους χαρακτηριστικά.

Χαρακτηριστικά όπως τα πολυτελή μαρμάρινα μπάνια, τα παραδοσιακά ξύλινα παραθυρόφυλλα και οι πόρτες, οι εντυπωσιακές καμάρες ,καθώς και η ισορροπία ανάμεσα σε vintage και μοντέρνα διακοσμητικά αντικείμενα design με γνώμονα πάντα την άνεση, τη χαλάρωση και την κάλυψη κάθε ανάγκης των φιλοξενούμενών μας, εξοπλίσαμε τα δωμάτια μας με όλες τις σύγχρονες ανέσεις- όπως flat τηλεόραση, ασύρματο δίκτυο internet υψηλής ταχύτητας.

Το GuesthouseKamara είναι ένα μέρος φτιαγμένο για ταξιδιώτες όπως εσείς που ψάχνετε το κάτι διαφορετικό και μοναδικό για να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές με τους δικούς σας.

Θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας, αφού οι ξενώνες προσφέρουν ψυγείο, μικρή κουζίνα και κλιματισμό. Υπάρχει πρόσβαση σε εξπρές check-in / check-out και αποθήκευση αποσκευών για όσους μένουν στο GuesthouseKamara.

Είναι επίσης πρακτικό που υπάρχει διαθέσιμο δωρεάν ιδιωτικό πάρκινγκ για τους επισκέπτες και προσβασιμότητα σε ΑΜΕΑ.

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ GUESTHOUSEKAMARA